www.biroing.com
+381 35 23 18 75
Početna        |         O nama         |         Reference        |        Proizvodni kapaciteti        |        Projekti         |         Ponuda        |        Galerija       |       Kontakt                
 
O nama
 
O nama
Istorijat
Lokacije
 
 
Galerija Biro inžinjeringa
 
ostale fotografije
lokacije preduzeća
 
Građevinsko preduzeće Biro inzenjering,Jagodina
Preduzeće poseduje svoj poslovni prostor ( u vlasništvu ) na nekoliko lokacija u gradu i to:
 
  Poslovno-proizvodni kompleks “BAZA”
Poslovno-proizvodni kompleks “BAZA” - Biro inženjering, Jagodina
Poslovno-proizvodni kompleks BAZA je u predgrađu Jagodine na površini od 2h i 10 ari otvorenog magacinskog prostora i saobraćajnica i 1.695 m² zatvorenog prostora ( magacinski prostor, proizvodne hale, zanatske radionice, direkcija, laboratorija za ispitivanja kvaliteta materijala i dr. ).
  TPC ŽIR / Direkcija
Direkcija - Biro inženjering, Jagodina
G.P.Biro inzenjering u strogom centru grada u Tržno-poslovnom centru “ŽIR” u Jagodini ima u vlasništvu ekskluzivan poslovni prostor u površini od 1.278,00 m² . Prostor je lokalskog tipa i nalazi se u Pr, I i II spratu objekta i namenjen je davanju u zakup trećim licima.
U okviru istog objekta, na površini od 248 m² se nalazi i direkcija G.P.Biro inženjering-a koja svojim položajem , savremenim izgledom i svim savremenim informacionim tehnologijama predstavlja ogledalo same kompanije.


  Pomoćna direkcija
Pomoćna direkcija - Biro inženjering, Jagodina
Pomoćna direkcija na lokaciji kod Autobuske stanice. Objekat je individualni prizemni objekat i nalazi se u I centralnoj zoni grada Jagodine. (105m²).  Lokacija Separacije i nove fabrike betona
Lokacija Separacije i nove fabrike betona - Biro inženjering, Jagodina
Lokacija nove fabrike betona i separacije peska na površini od 3h i 20 ari, koja se nalazi uz sam auto-put ( koridor 10 ). Na pomenutoj lokaciji nalazi se postrojenje za preradu prirodnog šljunka kapaciteta 60 m3/h.
U postupku je, takođe na pomenutoj lokaciji, montaza nove kompjuterizovane fabrike betona kapaciteta 60 m3/h.


Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net