www.biroing.com
+381 35 23 18 75
Početna        |         O nama         |         Reference        |        Proizvodni kapaciteti        |        Projekti         |         Ponuda        |        Galerija       |       Kontakt                
apartmani Bela Reka, Kopaonik
 
Projekti
Projekti
Investicije
Novi projekti
 
 
www.apartmani-kopaonik.com
prodaja@apartmani-kopaonik.com
 
Galerija Biro inžinjeringa
 
ostale fotografije
apartmana Bela Reka
 
Apartmani Bela Reka, Kopaonik
   Kvalitet života meri se uzajamnim odnosom ambijenta, prirode i čoveka. Tom samom idejom vodio se i tim ljudi građevinskog preduzeća Biro inženjering iz Jagodine koji je osmislio i realizovao svoju ideju na objektu Apartmani Bela Reka. Sam objekat Vam nudi jedinstven koncept života u centru najznačajnije turističke destinacije u Srbiji – planine Kopaonik. Sama ideja je sa jednim osnovnim zadatkom, a to je da se kvalitet života podigne na jedan viši nivo.

Sama lokacija objekta je izabrana zbog :
- centralnog položaja
- neverovatnih prirodnih lepota
- veličanstvenih pogleda iz Apartmana
- pozicije polazne stanice žičare Bela Reka, odn. budućom stanicom Gondole
- odličnog prilaza glavnom putu sa autobuskim stajalištem i ostalim sadržajima
- sigurnog investicionog potencijala

Apartmani Bela Reka donose nov pristup organizaciji stanova u smislu racionalizacije korišćenja prostora, funkcionalnosti, završne obrade i opremljenosti. Završnoj obradi apartmana biće posvećena posebna pažnja, kako pri izboru materijala, tako i kontroli kvaliteta radova pri njihovoj ugradnji. Pažljivo isprojektovan raspored prostorija pruža, svakom apartmanu, puno otvorenog prostora bogatog prirodnim svetlom, kao i pogledom na široku panoramu prelepih planinskih predela.
Svi apartmani su opremljeni parketom I klase, sigurnosnim ulaznim vratima sa sigurnosnom bravom i kvalitetnim okovom, unutrašnjom stolarijom sa medijapan oblogama bojenih poliuretanom, uvoznom fasadnom stolarijom u dezenu prirodnog drveta. U kupatilima je ugrađena savremena uvozna sanitarija i keramika, dok su kuhinje opremljene kuhinjskim elementima, kao i svim potrebnim aparatima i uređajima.
Prostor apartmana je racionalno iskorišćen tako da svaki Apartman ima dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, predprostor i kupatilo. Kod nekih Apartmana se u sadržaju nalaze još jedna ili dve spavaće sobe i terasa.

Opširnije o Apartmanima Bela Reka možete naći na www.apartmani-kopaonik.com

Apartmani Bela Reka, Kopaonik
 
Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net