www.biroing.com
+381 35 23 18 75
Početna        |         O nama         |         Reference        |        Proizvodni kapaciteti        |        Projekti         |         Ponuda        |        Galerija       |       Kontakt                
Biro inzenjering, Jagodina - izgradnja, inženjering, projektovanje, konsalting usluga u visokogradnji i niskogradnji.
 
O nama
 
O nama
Istorijat
Lokacije
 
Adresa
Vuka Karadžića 1
35000 Jagodina, Srbija
Telefoni
+381 35 23 18 75
+381 35 22 54 33
office@biroing.com
 
Građevinsko preduzeće Biro inzenjering,Jagodina
Građevinsko preduzeće "Biro inženjering" iz Jagodine je visokoprofesionalna kompanija koja već 17 godina posluje u oblasti građevinarstva. Od projektovanja, inženjeringa, izgradnje, investicija, pa do uređenja prostora, prodaje i ostalo su delatnosti kojima "Biro inženjering" gradi svoj uspeh na srpskom tržištu.

Sve je to ujedno i rezultat samopregornog rada čitave jedne porodice i njenog sna, koga sada ispunjava, da preraste u firmu nacionalnog značaja.

Neprekidno nastojimo da budemo kompanija koja nudi znanje, najsavremeniju tehnologiju i usluge, kao i iskreno angažovanje za dobrobit svih naših klijenata.

Visok profesionalizam, fleksibilnost, ambicioznost, mlad kadar i permanentno usavršavanje prepoznatljive su karakteristike naše firme.

Građevinsko preduzeće "Biro inženjering" se strogo drži savremenih standarda poslovanja: visok kvalitet izgradnje i završne obrade, poštovanje rokova i potpuna posvećenost zahtevima naših kupaca.

Tehničko-tehnološki sistemi koje primenjujemo, moderna mehanizacija kojom raspolažemo, savremeni pristupi projektovanju, profesionalna i kadrovska struktura naših stručnjaka i njihovo bogato iskustvo čine "Biro inženjering" kompaniju kompetentnom u oblasti izgradnje, inženjeringa, projektovanja i konsalting usluga u visokogradnji i niskogradnji.
 
O nama - Biro inženjering - Građevinsko preduzeće, Jagodina
 
Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net