www.biroing.com
+381 35 23 18 75
Početna        |         O nama         |         Reference        |        Proizvodni kapaciteti        |        Projekti         |         Ponuda        |        Galerija       |       Kontakt                
 
O nama
 
O nama
Istorijat
Lokacije
 
Adresa
Vuka Karadžića 1
35000 Jagodina, Srbija
Telefoni
+381 35 23 18 75
+381 35 22 54 33
office@biroing.com
 
Istorijat - Biro inženjering - Građevinsko preduzeće, Jagodina
Osnovano 01.04.1992 god., sa već 17 – godišnjom tradicijom ozbiljnog, pouzdanog i efikasnog građevinskog izvođača, sa prepoznatljivim, mnogobrojnim i raznovrsnim po nameni i funkcionalnosti izgrađenim objektima za svoje i potrebe drugih investitora ne samo u Jagodini, srednje po kategorizaciji a veliko po ostvarenim delima, su osobine koje pristaju samo jednom preduzeću – Građjevinskom preduzeću “Biro inženjering” iz Jagodine.

Četrdesetogodišnje građevinsko iskustvo, koje ima njegov vlasnik Dragan Davidović, činjenica da su u poslovima preduzeća uključeni svi njegovi članovi porodice, veliki broj saradnika i operativaca na gradilištima garancija su svakom potencijalnom investitoru da ima posla sa izuzetnim izvođačem radova. Brzo, efikasno, kvalitetno i racionalno građenje prepoznatljive su odlike preduzeća “Biro inženejring” u proteklim godinama, a mnogobrojni objekti širom Srbije i prezadovoljni poslovni partneri asociraju na još bolje sutra.

Za sve vreme postojanja i rada preduzeće je ulagalo u obnovu, kompletiranje i modernizaciju opreme i sredstava za rad pokušavajući da maksimalno prati nove tehnologije u građevinarstvu. Da se radi o ozbiljnom preduzeću koje insistira na sopstvenom renomeu govori i činjenica da je “Biro inženjering” razvio i dalje razvija sopstvenu proizvodnju građevinskih materijala i elemenata. Preduzeće “Biro inženjering” je dobitnik više javnih i društvenih priznanja.

U svom poslovanju oslanja se prvenstveno na sopstveni kapital, savremenu građevinsku mehanizaciju i vozni park, sopstvenu proizvodnju materijala, profesionalnu kadrovsku strukturu naših stručnjaka i njihovo bogato iskustvo kao i na izvanrednu građevinsku operativu.

 
Istorijat - Biro inženjering - Građevinsko preduzeće, Jagodina
 
Biro Inženjering © 2009 All Rights Reserved.
Developed by SmileSoft.Net